Verlichting

Goede verlichting is essentieel, zowel thuis als op kantoor. Graag helpen we jou om hiermee de gewenste sfeer te creëren én bewoners en medewerkers veiligheid en comfort te bieden. We besteden veel aandacht aan zowel het lichtontwerp als de uitvoering. Jouw wensen vormen hierbij het uitgangspunt. Met onze kennis en ervaring van de nieuwste technieken verhogen wij het bovendien de efficiëntie en de duurzaamheid van je woning of bedrijfspand.

LED-verlichting

Wist je dat de verlichting van je woning of bedrijfspand verantwoordelijk is voor circa 40% van jouw energieverbruik? Energiezuinige verlichting zoals LED-verlichting is daarmee goed voor het milieu én voor je portemonnee. Wij helpen graag om de beste oplossing voor je huis of bedrijfspand te vinden. Binnen ons uitgebreide pakket energiezuinige LED-lampen en armaturen is er altijd een aantrekkelijke optie voor jouw woning of bedrijfspand. Ook kunnen we met behulp van daglichtafhankelijke regelingen en aanwezigheidsdetectie zorgen voor het slim schakelen van de verlichting.

Noodverlichting

Licht is erg belangrijk binnen gebouwen. Zo stelt de Arbowet dat er voldoende licht op de werkplek aanwezig moet zijn. Ook is het belangrijk voor de veiligheid dat er een goede vluchtwegmarkering is en dat de noodverlichtingsarmaturen op de juiste plaats hangen, zodat ze goed zichtbaar zijn tijdens calamiteiten.

Onze elektriciens hebben ervaring met zowel het installeren als het onderhouden van noodverlichting.