Beveiliging

Veiligheidsincidenten, zoals inbraak of brand, kunnen grote gevolgen hebben. Wij helpen je om inbraak en brand te voorkomen. We beheersen alle aspecten van elektronische beveiliging. Met een compleet pakket van camera-, toegangs-, brandmeld- en inbraakbeveiliging waarborgen we een optimale beveiliging van je woning of bedrijfspand. Uiteraard kunnen onze beveiligingsinstallaties worden gecertificeerd voor de verzekering.

Inbraakbeveiliging

Om inbraken te voorkomen, is een goede, gebruiksvriendelijke en betrouwbare alarminstallatie belangrijk. Graag helpen we jou met een doordacht plan hiervoor. Zo weet je zeker dat alle belangrijke ruimten bewaakt worden én is je inbraakbeveiliging zo slim mogelijk ingericht. Het resultaat is een professioneel systeem dat exact is afgestemd op je woon- of werksituatie en persoonlijke wensen.

Brandbeveiliging

Een goede brandmeld- en ontruimingsinstallatie helpt jou om de schade na een brand tot het minimum te beperken en vooral: om de mensen binnen een woning of bedrijfspand op tijd in veiligheid te brengen. Wij gaan graag voor je aan de slag met een brandmeld- en ontruimingsinstallatie op maat.